Organo Gold™ sunnere kaffe & Xoçai™ Helsesjokolade
Kontinuerlig krig i vår kropp:
Frie radikaler
Vi produserer alle frie radikaler som blir dannet som biprodukter når mitokondriene i cellene våre bruker oksygen for bl.a. å forbrenne sukker, stivelse og karbohydrater.

Likeledes produserer kroppen frie radikaler gjennom stress, stråling, forurensing, infeksjoner, inntak av medikamenter, dårlig kosthold og også ved fysisk aktivitet.

Den verdenskjente professor og biolog Bruce Ames har anslått at hver celle i kroppen vår angripes av frie radikaler hele 10 000 ganger pr. time.

Dersom vi ikke har forsvar (antioksidanter), vil de frie radikalene ukontrollert angripe cellene våre slik at cellene dør eller blir skadet.
Frie radikaler oksiderer fettstoffer.
Frie radikaler oksiderer fettstoffer i våre blodårer
Ved overskudd av frie radikaler fører disse også til oksidasjon av fettstoffer i blodårene og dermed åreforkalking, som igjen kan lede til hjerte- og karsykdommer.

Frie radikaler kan utløse en rekke sykdommer som: ME, diabetes, allergier og astma, samt en del aldersbestemte sykdommer som alzheimers, parkinson og diabetes type 2, samt føre til overvekt.
De brutale fakta!
De brutale fakta er at dersom vi inntar for lite med antioksidanter, angriper de frie radikalene både celler og vev og kan fremskynde utvikling av diabetes, kreft, hjerte- og karsykdommer, og en rekke andre kroniske sykdommer.